Зведення штабу ООС: 7 обстрілів, загинув боєць ЗСУ

Читать на русском
З початку поточної доби суботи, 28 серпня, в зоні проведення ООС на Донбасі зафіксовано два обстріли з боку бойовиків, при цьому бійці ЗСУ не постраждали.

З початку поточної доби суботи, 28 серпня, в зоні проведення ООС на Донбасі зафіксовано два обстріли з боку бойовиків, при цьому бійці ЗСУ не постраждали.

Про це повідомили в пресцентрі штабу ООС у Facebook.

«Станом на 7:00 ранку 28 серпня, зафіксовано два порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат у результаті ворожого вогню за поточну добу серед українських військових немає», - сказано в повідомленні штабу ООС вранці в суботу, 28 серпня.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

Неподалік від Троїцького ворог обстріляв українські позиції із мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу Світлодарська противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Разом з тим, за минулу добу, 27 серпня, зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, в результаті чого загинув український військовослужбовець.

Поблизу Новомихайлівки противник вів вогонь із автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Біля Південного найманці обстрілювали українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Новолуганського ворог двічі відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів. У напрямку Катеринівки російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

Біля Новоалександрівки противник обстріляв українські позиції по ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. В районі Зайцевого ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

«Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм», - підкреслили в штабі.

Раніше повідомлялося про те, що бойовики на один день відкриють КПВВ під Донецьком.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: