Геращенка знову призначили в МВС

Читать на русском
Антона Геращенка призначили радником міністра внутрішніх справ. У повідомленні на сайті Держприкордонслужби повідомили, що він взяв участь у міжвідомчій нараді.
Фото з відкритих джерел.

АнтонаГеращенка призначили радником міністра внутрішніх справ. У повідомленні на сайті Держприкордонслужби повідомили, що він взяв участь у міжвідомчій нараді.

«Для вирішення даного питання в практичній площині Держприкордонслужбою спільно з МВС та Держгеокадастровою службою днями було проведено міжвідомчу нараду... В ній взяли участь... радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко...», - сказано у повідомленні.

Арсен Аваков: як два роки намагаються відправити у відставку «ефективного» главу МВСВідставку Арсена Авакова обговорюють останні два роки. Як розвивалася ця історія – на інфографіці.

Нагадаємо, на початку серпня заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка звільнили з посади.

Раніше Кабінет міністрів отримав від нового міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, бо 13 липня глава МВС Арсен Аваков написав заяву про відставку після понад семи років перебування на посаді.

Згідно з даними «Слово і діло», у Арсена Авакова було 278 обіцянок: 110 обіцянок він виконав, 94 – провалив, 74 залишаються в процесі виконання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: