Як нардепи провели літні канікули: фотозвіт

Читать на русском

У народних депутатів закінчуються канікули. Дивіться в фотодобірці Слово і діло, де цього літа відпочили народні обранці.
Слово і діло

Літні канікули народних депутатів практично підійшли до кінця. 23 серпня Верховна рада збереться на позачергове засідання, присвячене Кримській платформі, а 24 серпня буде відразу два засідання – позачергове і урочисте. Потім 7 вересня відкриється шоста сесія парламенту. За місяць відпустки нардепи встигли поїздити по Україні, побувати за кордоном і хвалилися своїми фото в соцмережах. Дивіться в нашій добірці, де народні обранці провели відпустки.

Нардеп від «Батьківщини» Сергій Євтушок, судячи з фото з Фейсбук, відпочивав в рідному для себе місті Сарни (Рівненська область) і на Закарпатті.

Ірина Геращенко з «Європейської солідарності» у відпустці підкорювала Говерлу. І не одна, а в компанії віцеспікера Ради Олени Кондратюк.

Її колега по фракції Іванна Климпуш-Цинцадзе в липні теж була в горах, але в Закарпатській області.

Івано-Франківську область для відпочинку обрав Микола Княжицький. Депутат ділився фото зі святкування справжнього гуцульського весілля.

«Слуга народу» Сергій Бабак провів відпустку і заодно відсвяткував День народження на Закарпатті. «На фото, у мене за спиною, фантастично красиві пейзажі Закарпаття. Види, які місцеві діти бачать майже кожен день. Цих видів бракує мені для підзарядки акумуляторів, які дозволять якийсь час несамовито працювати, але я можу собі дозволити приїжджати сюди, все для цього є, важко знайти лише час», – написав нардеп.

Західна Україна взагалі в цьому році користувалася популярністю у народних депутатів. Там відпочила й Ірина Верещук («Слуга народу»). Разом з сином вона побувала на озері Синевир.

Її колега по фракції Тарас Тарасенко разом з сім'єю піднявся на гору Хом'як.

Фотографіями з Закарпаття ділилася також Ольга Совгиря.

Наталя Піпа (фракція «Голос») разом з чоловіком піднялася на гору Піп Іван.

Євгенія Кравчук в липні встигла з'їздити в Затоку (Одеська область), а продовжила відпочинок в Полтавській області. Зокрема, нардеп побувала в еко-садибі Опішня і дуже рекомендувала відвідати її.

Відпочинок на морі також вибрали Дмитро Лубинець, Сергій Рудик, Дмитро Чорний і Георгій Мазурашу.

Але Сергій Рудик не тільки відпочив на морі, але пройшов двотижневі збори резервістів 73-го морського центру спеціального призначення імені кошового отамана Антона Головатого. Вони проходили в Черкасах.

Мазурашу відпочивав у Лебедівці, а Дмитро Лубинець з сім'єю був в Коблево.

Свою «антигламурну відпустку» показала Вікторія Сюмар з «Європейської солідарності» – депутат копала картоплю.

Не всі народні обранці цього літа «патріотично» відпочивали в Україні. Ілля Ківа («Опозиційна платформа – За життя»), наприклад, був з сім'єю в Туреччині. Депутат рибалив, здійснював пробіжки і при цьому встигав коментував актуальні події.

Петро Порошенко не ділився в соцмережах, де проводить парламентські канікули. Але в телеграм-каналі «Картковий офіс» з'явилися фото депутата та його дружини Марини на яхті. Як повідомлялося в анонімному каналі, яхта була помічена біля берегів Хорватії.

«Слуга народу» Костянтин Касай теж відпочивав у Туреччині. Але фотографіями в соціальних мережах ділилася його дружина, а не сам депутат.

Альона Шкрум («Батьківщина») відпустку провела в Греції на острові Сірос. «Коли на тиждень дозволили собі вимкнути телефон у відпустці – включаєте, а тут таке: країна мчить, здається, в тартарари», – написала депутат в фейсбуці.

«Слуга народу» Володимир Гевко розважався з сім'єю в Чорногорії. У соцмережах депутат хвалився тим, що їздить на екскурсії і здійснює морські прогулянки.

У Чорногорії був і Муса Магомедов. Депутат від «Опоблоку» бігав, займався тенісом і їздив з дружиною на екскурсії.

До цього Магомедов взяв участь в змаганні з віндсерфінгу в Маріуполі.

Євген Шевченко спочатку з'їздив в свою улюблену Білорусь на фестиваль «Слов'янський базар», потім нардеп хвалився фотографіями Баварії (Німеччина)

Нагадаємо, на інфографіці «Слово і діло» – топ-30 депутатів, у яких вирахували найбільше грошей за відсутність в Раді.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: