Шмигаль повідомив, як почнуть роботу школи з 1 вересня

Читать на русском
У Кабміні заявили, що з 1 вересня 2021 року всі школи починають роботу у звичайному форматі. Це дозволяє зелена зона карантину.
Денис Шмигальt.me/Denys_Smyhal

В Україні з 1 вересня школи працюватимуть у звичному форматі. Зараз це дозволяє епідситуація з COVID.

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду 26 серпня.

Освіта і COVID-19: як навчатимуться школярі та студенти з 1 вересняШколярі з 1 вересня почнуть вчитися в звичайному режимі, далі все залежить від епідеміологічної ситуації в Україні.

«Новий навчальний рік розпочнеться вчасно — 1 вересня — та проходитиме у звичному режимі. Наразі країна перебуває на «зеленому» рівні епідемічної небезпеки, ситуація залишається контрольованою. Це дає змогу розпочати роботу навчальних закладів. Навчання має відбуватися з дотриманням простих протиепідемічних правил. Школи підготовлені та мають все необхідне», - зазначив прем'єр.

При цьому Шмигаль наголосив, що важливою умовою роботи, яка гарантує безпеку вчителя і учня - є вакцинація педагогів.

Нагадаємо, МОЗ спільно з ЮНІСЕФ проводить конкурс. У ньому можуть брати участь школи, де вакциновано 80% педагогів. Нагородою для навчальних закладів можуть стати комп'ютери та роутери.

В інтерв'ю «Слово і діло» голова МОН Сергій Шкарлет розповів, чому в цьому році не виділили гроші на маски і антисептики для шкіл.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: