«Право на владу»: як бачить майбутнє України покоління незалежних

Читать на русском
У новому сезоні проєкту Право на владу у четвер, 26 серпня, мова йтиме про те, як бачить майбутнє нашої країни покоління незалежності.

24 серпня Україна відзначала День Незалежності, була перегорнута 30-річна сторінка новітньої історії держави. Як бачить майбутнє покоління незалежних українців? Про це йтиме мова цього четверга у новому сезоні суспільно-політичного проєкту «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 20.45.

У розмові візьмуть участь: співзасновник monobank Олег Гороховський, військовий капелан УГКЦ, співзасновник Української академії лідерства отець Андрій Зелінський, підприємець Андрій Федорів, чемпіон Олімпійських ігор Жан Беленюк, засновник компанії Fast Федір Сердюк, журналіст видання Lb.ua, переселенець з Макіївки Донецької області Андрій Оленін, підприємець та інвестор, засновник холдингової компанії UFuture Василь Хмельницький, доктор наук зі славістики (Кембридж, Велика Британія) Марія Молодик, керівник Української академії лідерства Роман Тичківський, співзасновник Студії онлайн-освіти EdEra Ілля Філіпов.

Чи пам'ятаєте ви святкові промови президентів на День Незалежності – тестЧи впізнаєте ви президента України за уривком з його промови на День Незалежності – пройти тест онлайн.

Нагадаємо, 24 серпня Україна відзначала День Незалежності.

По всій країні відбулося понад 150 заходів, у параді на Хрещатику в Києві взяло участь більше п'яти тисяч військових.

«Слово і діло» пропонує подивитися, як змінювалася риторика Зеленського з відзначення Дня Незалежності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: