З'ясувалося, хто представить НАТО на Кримській платформі

Читать на русском
Керівництво НАТО на Кримській платформі 23 серпня буде представлене заступником генерального секретаря Мірчею Джоане.

Керівництво НАТО на Кримській платформі 23 серпня буде представлене заступником генерального секретаря Мірчею Джоане. Він приїде у понеділок та залишиться на святкування Дня Незалежності.

Про це повідомляє офіційний сайт НАТО.

Кримська платформа: яка мета саміту та на якому рівні будуть представлені учасникиНа саміті Кримської платформи будуть представники близько 40 країн і міжнародних організацій. Детальніше про захід – на інфографіці.

Повідомляється, що Джоане перебуватиме в Києві 23-24 серпня. Він візьме участь у інавгураційному саміті Кримської платформи та виступить на панельній дискусії «Загрози Азово-Чорноморського регіону як виклик міжнародній безпеці: консолідація зусиль та шляхи вирішення».

А 24 серпня візьме участь у святкуванні 30-річчя Незалежності України. Він зустрінеться зі спікером Ради Дмитром Разумковим, віце-прем'єром із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексієм Резніковим, секретарем РНБО Олексієм Даніловим і нардепами.

Нагадаємо, в саміті Кримської платформи візьмуть участь всі країни-члени НАТО. Останньою участь у заході підтвердила Албанія.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: