Українці мріють про високу зарплату і міцне здоров'я – підсумки соцопитування

Читать на русском
58% українців мріють про здоров'я, 41% українців мріє про підвищення зарплат і пенсій. Для порівняння, про кар'єру мріють тільки 10%
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Велика частина українців мріє мати міцне здоров'я, трохи менше хочуть мати більшу заробітну плату. Найменше українці мріють про побудову кар'єри.

Про це свідчать результати проведеного до 30-річчя Незалежності України соціологічною групою «Рейтинг» соціологічного опитування.

«Українці мріють про міцне здоров'я (58%). Хороший фізичний стан-це одна з базових потреб людини. Пандемія, яка є загрозою здоров'ю, також могла вплинути на актуалізацію цього показника», - сказано в дослідженні.

Крім того, 41% українців мріє про підвищення зарплат і пенсій. Для деяких верств, зазначили соціологи, це мрія номер один. 40% українців мріють про дітей.

При цьому результати дослідження показали, що тільки 10% українців мріють про кар'єру. Також сильно втратили позиції спорт, саморозвиток, любов і патріотизм.

Опитування проведено 20 липня - 9 серпня 2021 року, участь у ньому взяли 20 тисяч громадян України віком від 16 років і старше у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.

Нагадаємо, в Україні 67,1% українців віднесли себе до бідних. Велика частина українців вважає, що сума понад 22 тисячі гривень на місяць дозволила б їм відносити себе до представників середнього класу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: