РНБО запроваджує санкції проти Шарія, Гужви та Деркача

Читать на русском

Рада національної безпеки і оборони України запропонувала запровадити санкції проти Анатолія Шарія, головного редактора Страны Ігоря Гужви та народного депутата Андрія Деркача.

Рада національної безпеки і оборони України запропонувала запровадити санкції проти Анатолія Шарія, головного редактора «Страны» Ігоря Гужви та народного депутата Андрія Деркача.

Про це повідомив під час брифінгу секретар РНБО Олексій Данілов.

СБУ провела обшуки у двох засновників «Партії Шарія»СБУ провела обшуки у засновників організації Партія Шарія. Їх підозрюють в поширенні антиукраїнських агітматеріалів.

«На сьогоднішній день ми запропонували впровадити санкції щодо пана Гужви Ігоря Анатолійовича і безпосередньо до афілійованих з ним юридичних осіб. В даному списку ще дві фізичні особи, безпосередньо афілійовані з ним. Вони займаються протиправною діяльності на території нашої країни. Крім того, фізична особа Бондаренко Алла Іванівна, Шарій Ольга Олексіївна, ну й безпосередньо Шарій Анатолій Анатолійович», - заявив Данілов.

Санкції РНБО проти Анатолія і Ольги Шарій, Олени Бондаренко, Пушиліна. НАШ 20.08.21НАШ

«Прийнято рішення впровадити санкції проти народного депутата Андрія Деркача і кола осіб, під санкціями США», - заявив Данілов.

Раніше повідомлялося про те, що мера Києва Віталія Кличка сьогодні викликали на засідання Ради нацбезпеки і оборони для того, щоб обговорити стан історичних пам'яток і об'єктів спадщини в столиці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: