«Черкасигаз» повернуть у держвласність – РНБО (виправлено)

Читать на русском
РНБО ухвалила рішення повернути підприємство Черкасигаз в державну власність, повідомив Олексій Данілов.

Виправлено. У пресслужбі DF Group уточнили, пославшись на повну розшифровку заяви Данілова, що мова йде про підприємство «Черкасигаз», а не «Черкаси Азот». «Інформація про повернення Черкаського ЗАТ «АЗОТ» в державну власність не відповідає дійсності», – підкреслили в компанії.

РНБО ухвалила рішення повернути підприємство «Черкаси Азот» в державну власність.

Про це розповів сьогодні під час брифінгу секретар РНБО Олексій Данілов.

За словами Данілова, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку, СБУ, Держбюро розслідувань спільно з НАБУ та Офісом генпрокурора за місяць повинні провести перевірку для встановлення обставин втрати державою контрольного пакета акцій в статутному капіталі «Черкасигаз». «Вжити заходів щодо повернення контрольного пакета акцій державі в статутний капітал акціонерного товариства «Черкасигаз» та відшкодування завданих державі збитків. Третє, встановити контроль з боку держави над акціонерним товариством «Черкасигаз», – додав секретар РНБО.

Раніше повідомлялося про те, що РНБО запропонувала впровадити санкції проти Анатолія Шарія, головного редактора «Страны» Ігоря Гужви і народного депутата Андрія Деркача.

Також нагадаємо, РНБО впровадила пакет санкцій за переслідування українців в Криму.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: