На Сумщині у скоєнні смертельної ДТП підозрюється прокурор

Читать на русском
Підозрюваний скоїв наїзд на 81-річну жінку з велосипедом, яка рухалася в зустрічному напрямку, після чого втік з місця події
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Конотопі Сумської області прокурора підозрюють у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди зі смертельним результатом. В результаті наїзду загинула пенсіонерка, а водій зник з місця події.

Про це повідомляє пресслужба Сумської обласної прокуратури.

ДТП зі смертельним результатом сталося 18 серпня. Підозрюваний керував автомобілем КІА Optima. Він скоїв наїзд на 81-річну жінку з велосипедом, яка рухалася в зустрічному напрямку, після чого втік з місця події.

Топ-15 найбільш аварійних трас в УкраїніНайбільше аварій сталося на трасі М-06 Київ-Чоп. Небезпечні також дороги Київ-Одеса і Київ-Харків.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що до ДТП причетний прокурор, з 15 березня 2021 року він перебуває поза штатом однієї з місцевих прокуратур. Нині він затриманий в порядку ст.208 КПК України» - сказано в повідомленні.

Наразі слідство встановлює ступінь тверезості підозрюваного. Також вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше в Одесі сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів. Один з них протаранив зупинку громадського транспорту, постраждав чоловік.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області в ніч на суботу, 14 серпня, в результаті ДТП дві людини загинули та три постраждали.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: