На Одещині правоохоронці потрапили в аварію, є загиблі

Читать на русском
У Білгород- Дністровському районі Одеської області в автомобільній аварії загинули троє правоохоронців, ще один травмований.
Національна поліція

У Білгород- Дністровському районі Одеської області в автомобільній аварії загинули троє правоохоронців, ще один травмований.

Про це повідомляє Національна поліція.

Відомо, що направлені у відрядження співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області по дорозі з Татарбунар у Сарату в селі Зоря з’їхали на службовому автомобілі в кювет.

В результаті троє працівників поліції загинули, ще один травмований. Обставини аварії встановлюються.

Топ-15 найбільш аварійних трас в УкраїніНайбільше аварій сталося на трасі М-06 Київ-Чоп. Небезпечні також дороги Київ-Одеса і Київ-Харків.

«Відомості про дорожньо-транспортну пригоду внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)», – додають у повідомленні.

Справу будуть розслідувати співробітники Державного бюро розслідувань.

Раніше в Одесі сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів. Один із них протаранив зупинку громадського транспорту, постраждав чоловік.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області в ніч на суботу, 14 серпня, в результаті ДТП двоє осіб загинули та троє постраждали.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: