У Туреччині в ДТП потрапив пасажирський автобус

Читать на русском
Сьогодні, 14 серпня, в провінції Кайсері в центральній частині Туреччини у дорожньо-транспортну пригоду потрапив пасажирський автобус.
CNN Türk

Сьогодні, 14 серпня, в провінції Кайсері в центральній частині Туреччини у дорожньо-транспортну пригоду потрапив пасажирський автобус.

Про це повідомляє CNN Türk.

«У районі Сариз провінції Кайсері 29 людей постраждали внаслідок аварії автобуса на ділянці дороги Кайсері-Кахраманмараш», – йдеться у повідомленні.

Постраждалих швидкими доправили до місцевої лікарні в Пинарбаші. Людей з важкими пораненнями, після надання першої медичної допомоги доставили санітарним вертольотом до центральної лікарні.

Правоохоронці зазначили, що пасажирами автобусу, що потрапив в аварію, здебільшого були студенти курсу з вивчення Корану, які здійснювали подорож до Стамбула.

Нагадаємо, на заході Туреччини 6 серпня у провінції Маніса пасажирський автобус врізався у вантажівку. Аварія сталася в районі населеного пункту Сома, коли пасажирський автобус, який рухався за маршрутом Стамбул-Ізмір, врізався у причіп вантажівки. В результаті зіткнення 9 людей загинули, 30 були поранені.

Додамо, 14 серпня стало відомо про катастрофу пожежного літака Бе-200 біля турецького міста Кахраманмараш. На борту пожежного літака перебувало п'ятеро російських військовослужбовців і троє громадян Туреччини. Авіакатастрофа сталася при заході на посадку після гасіння пожежі в районі населеного пункту Адан.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: