Українську владу із радістю прийматимуть в Криму – Зеленський

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський впевнений, що люди в Криму будуть з радістю зустрічати українську владу після деокупації.
Українська правда

Глава держави Володимир Зеленський впевнений, що люди в Криму будуть з радістю зустрічати українську владу після деокупації.

Про це він сказав в інтерв'ю українським журналістам на Зміїному острові в Чорному морі.

Перехідний період в ОРДЛО та Криму: головні моменти із законопроєкту КабмінуЯк будуть визначати дату закінчення окупації територій, хто матиме право на участь у місцевих виборах на Донбасі і в Криму та інші подробиці законопроєкту – на інфографіці.

«Ситуація з поверненням ментальним - я не думаю, що дуже складна. Тому що мені здається, що вони зараз розуміють, що сталося, і що було. Що було три мільйони українців, які приїжджали щоліта. А зараз кримчани побачили, що буде без України. Ось зараз Крим без України. Люди завжди хочуть змін, бачать щось хороше в майбутньому. Тому я впевнений, ніяких ментальних перетворень не треба буде робити - з радістю прийматимуть українську владу в Криму. Навіть ті, хто в душі ще із «жовтеняцьким значком», все одно радітимуть. Тому що з Україною до Криму повернеться життя», - цитує президента його пресслужба.

Він вважає, що повернути під контроль української влади територію Криму поки що складніше, ніж «завоювати мізки» жителів півострова.

Також Зеленський вказав на єдиний шлях до звільнення кримських політв'язнів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: