Іспанія підтвердила свою участь у саміті Кримської платформи

Читать на русском
Голова іспанської дипломатії підтвердив свою участь у саміті під час телефонної розмови із міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.

Влада Іспанії підтвердила свою участь в інавгураційному саміті Кримської платформи.

Країну представлятиме новопризначений міністр закордонних справ, ЄС та співпраці Іспанії Хосе Мануель Альбарес Буено, повідомляє пресслужба МЗС України.

За інформацією відомства, голова іспанської дипломатії підтвердив свою участь у саміті під час телефонної розмови із міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.

«Кримська платформа»: чи вдасться запустити план із деокупації півостроваСаміт Кримської платформи приверне увагу не лише до теми Криму, але й до ідеї перезапуску системи міжнародної безпеки. Чи зможе масштабний дипломатичний саміт припинити російську агресію – аналізував політолог Олександр Радчук.

Міністри також домовилися розпочати підготовку до першого в історії українсько-іспанських відносин візиту прем'єр-міністра Іспанії Педро Санчеса в Україні.

Сторони обговорили підготовку до святкування в 2022 році 30-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною та Іспанією.

Своєю чергою голова МЗС Іспанії прийняв запрошення Дмитра Кулеби відвідати Україну з окремим двостороннім візитом у зручний час.

Раніше повідомлялося про те, що загальна кількість учасників установчого саміту «Кримської платформи» знову збільшилася і тепер налічує чотири десятки.

Також нагадаємо, 6 серпня в Києві відбувся форум експертів Кримської платформи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: