Київський зоопарк за три дні відвідало понад 7 тисяч осіб

Читать на русском
Київський зоопарк після відкриття 23 травня відвідали понад 7 тисяч осіб. На сьогодні в зоопарку зберігається вимога щодо кількості відвідувачів.

Протягом перших трьох днів після відкриття оновлений столичний зоопарк відвідали 7 130 осіб. При цьому до кінця карантину кількість відвідувачів буде обмежена.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на брифінгу у вівторок, 26 травня.

В Одесі вирішили відкрити зоопарк, незважаючи на карантинВ Одесі з 15 травня вирішили відкрити зоопарк, незважаючи на карантин. В адміністрації зоопарку пообіцяли прийняти ряд протиепідемічних заходів.

«Загалом, за перші три дні після відкриття зоопарк відвідали 7 130 осіб. Понад півтори тисячі з них придбали квитки до зоопарку онлайн. Нагадаю, вхід відвідувачам без маски заборонено. Квиткові каси обладнали захисним склом, касири працюють в захисних масках», - розповів Кличко.

Мер нагадав, що в зоопарку продовжують діяти карантинні обмеження.

«Кількість відвідувачів зараз обмежена. Одночасно в зоопарку можуть гуляти люди з розрахунку не більше 1 людини на 10 кв. м. площі. Зокрема, і з цим були пов'язані черги біля входу в зоопарк», - уточнив Кличко.

За його словами, щоранку і щовечора на території зоопарку проводять дезінфекцію. На центральному вході встановили пункт вимірювання температури і апарати для дезінфекції рук. Також на території зоопарку працює медпункт.

Кличко додав, що реконструкція зоопарку ще триває. Повністю її планують завершити через два роки. А в липні 2020-го планується відкрити паркінг на 500 авто для відвідувачів звіринця.

«У наступному році ми повернемо київський зоопарк до Європейської асоціації зоопарків», - додав мер.

Нагадаємо, зоопарк в Києві відкрили 23 травня. З 25 травня в столиці запрацювало метро. З 1 червня готуються відкрити дитячі садки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: