У Департаменті освіти КМДА відбуваються обшуки

Читать на русском
У середу, 18 серпня, в приміщенні Департаменту освіти та науки КМДА співробітники слідчого управління Головного управління Нацполіції проводять обшуки.

У середу, 18 серпня, в приміщенні Департаменту освіти та науки КМДА співробітники слідчого управління Головного управління Нацполіції проводять обшуки.

Про це повідомляє Департамент освіти та науки в Києві в Facebook.

«Обшуки проводять відповідно до постанови Голосіївського районного суду міста Києва з метою вилучення речей, предметів і документів, що мають значення речових доказів у рамках кримінального провадження. Працівники Департаменту надають всю необхідну інформацію і співпрацюють зі слідством», - йдеться в повідомленні.

Інформацію про обшуки підтвердили також і в Київській прокуратурі.

«Згідно з матеріалами слідства, посадові особи Департаменту та КП «Група впровадження проєкту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях Києва» протягом 2019-2020 років всупереч вимогам бюджетного законодавства внесли до плану використання бюджетних коштів витрати на цілі, не передбачені розпорядженням КМДА і бюджетом міста Києва, що призвело до нецільового використання бюджетних коштів у розмірі понад мільйон гривень з метою їхнього подальшого привласнення», - заявили в прокуратурі.

Кримінальне провадження розслідується за статтями «привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» і «нецільове використання бюджетних коштів».

Раніше ми повідомляли про обшуки в «Київзеленбуді».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: