У «Київзеленбуді» пройшли обшуки

Читать на русском
Співробітники фіскальної служби сьогодні провели обшуки у комунальному об'єднанні Київзеленбуд.
facebook.com/SFSofUkraine

Співробітники Державної фіскальної служби сьогодні провели обшуки у комунальному об'єднанні «Київзеленбуд».

Про це повідомляє пресслужба ДФС України в Facebook.

Нові обшуки в ДПЗКУ: ДБР розслідує можливі факти продажу зерна за заниженими цінамиУ січні 2021 року посадові особи АТ ДПЗКУ уклали два контракти щодо продажу зернових культур загальною вагою 60 тисяч тонн, з метою їх подальшого перепродажу.

«Співробітники ГУ ДФС у м. Києві за процесуального керівництва Київської міської прокуратури в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні викрили групу компаній в ухиленні від сплати податків», - йдеться в повідомленні.

Посадові особи декількох товариств, за попередньою змовою з чиновниками «Київзеленбуду» (КО «Київзеленбуд»), у період 2019-2020 років уклали угоди з «фіктивними» СГД і ухилилися від сплати ПДВ на суму понад 30 млн грн.

«За період 2019-2020 р.р. зазначені підприємствами на замовлення КО «Київзеленбуд» здійснили роботи по будівництву та реконструкції парків відпочинку у м. Києві на суму понад 220 млн грн», - розповів голова ДФС Вадим Мельник.

В ході обшуків в офісах «Київзеленбуду» та інших товариств виявлено та вилучено первинні фінансово-господарські документи по проведеним роботам по ремонту та реконструкції парків, тендерну документацію.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ДБР нагрянуло з обшуками до «Київводоканалу».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: