На Донбасі другий день зберігається режим тиші

Читать на русском
Від початку цієї доби, 15 серпня, порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів не зафіксовано.
MinistryofDefence.UA

Від початку цієї доби, 15 серпня, порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів не зафіксовано.

Про це повідомляють у штабі ООС.

«Піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об'єднаних сил, в порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення, розмінували 1 гектар території та передали на знищення 72 вибухонебезпечних предмети», – йдеться в повідомленні.

За рік «перемир'я» на Донбасі було зафіксовано понад 2 тисячі обстрілівРік тому на Донбасі набув чинності режим припинення вогню. Його підсумок – більш як 2 тисячі обстрілів і 53 загиблих військових.

В штабі зазначають, що українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації та дотримуються режиму припинення вогню.

Нагадаємо, впродовж минулої доби, 14 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ також не було зафіксовано.

Додамо, рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованої території України. Контрольні пункти функціонують щоденно з 08.00 до 16.00. Однак рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованої території України. З семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в «Станиці Луганській» Навпроти КПВВ «Новотроїцьке» окупанти розблоковують рух тільки для окремих громадян, двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: