Дощі та похолодання: синоптики розповіли про погоду в Україні

Читать на русском
У п'ятницю, 13 серпня, на території України прогнозують зниження температури повітря, але опади очікуються лише в східних областях.
Ілюстративне фото, з відкритих джерел

У п'ятницю, 13 серпня, на території України прогнозують зниження температури повітря, але опади очікуються лише в східних областях.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У північних і центральних областях температура повітря прогріється до + 25...-27 градусів вдень. Вночі знизиться до + 12...-14 градусів.

У західних областях очікується зниження температури до +23...-25 ​​градусів. Вночі буде досить холодно + 10...-12 градусів.

Найтепліше буде в південних і східних регіонах. Там позначки термометрів підвищаться до +26...+28 градусів. Вночі вони залишатимуться на відмітках + 18...-20 градусів.

Водночас у Луганській, Донецькій, Запорізькій областях та в Криму очікуються дощі з грозами.

У Києві в п'ятницю, 13 серпня, опадів не очікується. Повітря вдень прогріється до +25-27 градусів. Вночі показники термометрів знизяться до +13...-15 градусів.

Раніше ми писали про те, що до кінця цього тижня в Україні буде, переважно, без опадів. Погода буде помірно спекотною. А ось з понеділка майже в половині областей синоптики прогнозують сильну спеку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: