Синоптики дали прогноз погоди на тиждень

Читать на русском
В Україні на цьому тижні збережеться спекотна погода. Лише в деяких областях прогнозують дощі.
фото РБК-Україна

В Україні на цьому тижні збережеться спекотна погода. Лише у деяких областях прогнозують дощі.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Спека у Києві за місяць побила чотири погодних рекордиУ липні в Києві було зафіксовано чотири температурні рекорди. А середньомісячна температура повітря була на 3,3 градуса вище за кліматичну норму.

У понеділок, 9 серпня, всюди, крім західних областей, а також Донецької та Харківської буде ясно. У цих двох регіонах пройдуть дощі. Вдень температура повітря буде +34 градуси, а вночі до +27 градусів.

У вівторок, 10 серпня, також буде жарко. Вдень на сході очікується до +33, на заході до +25. Вночі в деяких районах буде + 14...+ 16°С. Дощі пройдуть скрізь, крім західної частини країни.

У середу, 11 серпня, опади не обіцяють тільки на півночі, в центрі, а також в Одеській та Миколаївській областях. Вдень + 29..+ 31°. Вночі стовпчики термометрів зупиняться на позначці в +15..+ 17°С.

У четвер, 12, серпня, ясно буде всюди, крім Харківської, Донецької та Луганської областей. Вдень повітря прогріється до + 28..+ 30°С.

У п'ятницю, 13 серпня, буде хмарно з проясненнями на всій території України. Опади не очікуються. Стовпчики термометра вдень покажуть +28..+ 30 ° С, а вночі +13..+15°.

Нагадаємо, сьогодні вранці через негоду знеструмлено 49 населених пунктів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: