Сильна спека повернеться до України: синоптики назвали дату

Читать на русском
З понеділка майже у половині областей синоптики прогнозують сильну спеку. Місцями до 36 градусів.
фото pixabay.com

До кінця цього тижня в Україні буде, переважно, без опадів. Погода буде помірно жаркою. А ось з понеділка майже у половині областей синоптики прогнозують сильну спеку.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Синоптики дали прогноз погоди на тижденьВ Україні на цьому тижні збережеться спекотна погода. Лише в деяких областях прогнозують дощі.

Так, 13 серпня в Україні очікується мінлива хмарність, без опадів. Тільки у Запорізькій, Донецькій, Луганській області та в Криму місцями короткочасний дощ, гроза. Температура вночі 10-15°, на півдні та сході країни 16-21°, вдень 23-28°.

14-15 серпня в Україні також очікується мінлива хмарність, без опадів.

Дощі і грози можливі лише в південно-східній частині 14 серпня. Температура в суботу вночі 10-15°, вдень 23-28°, на Закарпатті до 30°. У неділю, 15 серпня, вночі 13-18°, вдень 27-32°.

Спека повернеться на початку тижня. Так, вже 16-17 серпня вдень очікується 28-34°, у південній та східній частинах країни до 36°. Без опадів. Тільки 17 серпня короткочасні дощі, грози.

У Києві очікується вдень близько +27..+32°.

Як відомо, зараз Європу накрив циклон Люцифер з Африки. На італійському острові Сицилія зафіксували аномальну температуру повітря - майже +49 градусів.

Нагадаємо, у Києві спека в липні побила відразу чотири рекорди.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: