Зведення штабу ООС: 5 обстрілів, є поранений

Читать на русском
Ворог відкривав вогонь біля Пісок зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Новомихайлівки противник тричі обстрілював позиції ЗСУ.
Ілюстративне фото, з відкритих джерел

За минулу добу, 12 серпня, на Донбасі в районі проведення ООС бойовики здійснили п'ять обстрілів, був поранений український військовослужбовець.

Про це повідомили в пресцентрі штабу ООС.

Як боротимуться із російською паспортизацією мешканців ОРДЛОРосія готується до нового етапу паспортизації українців в ОРДЛО. Тим часом нардепи реєструють законопроєкт з метою протидіяти цьому процесу. Наскільки дієвими є такі ініціативи і як може протидіяти Україна – у матеріалі політолога Олександра Радчука.

«У результаті обстрілу один військовий отримав вогнепальне поранення. Воїн знаходиться в лікувальному закладі. Стан його здоров'я - середньої важкості», - йдеться в повідомленні.

Ворог відкривав вогонь біля Пісок зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Новомихайлівки противник тричі обстрілював позиції ЗСУ зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У напрямку Південного сепаратисти вели вогонь із мінометів 82-го калібру, протитанкових ракетних комплексів та зі станкових протитанкових гранатометів.

Нагадаємо, за інформацією ОБСЄ, на окупованому Донбасі бойовики розміщують військову техніку, порушуючи всі домовленості.

Відзначимо, Україна в ТКГ назвала можливу причину загострення на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: