На Київщині подешевшав проїзд у маршрутках

Читать на русском
На Київщині в маршрутках частково знизили тарифи - Вишневе - Київ; Боярка - Київ; Васильків; Криве Озеро - Київ; Ірпінь - Київ; Чабани - Київ; Петрівське - Київ; Крюківщина - Київ АС Київ; Крюківщина - Київ АС Південна.
Фото з відкритих джерел.

У Київській області в маршрутках частково знизили підвищені раніше ціни на проїзд.

Як повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації, вартість проїзду знизилася на напрямках: Вишневе - Київ; Боярка - Київ; Васильків; Криве Озеро - Київ; Ірпінь - Київ; Чабани - Київ; Петрівське - Київ; Крюківщина - Київ АС Київ; Крюківщина - Київ АС Південна.

Скільки в Україні коштує проїзд у громадському транспорті та як ціна змінювалася у столиціЯк з часів незалежності і до сьогодні збільшувалася вартість проїзду у столиці та чим це обґрунтовували чиновники, а також якою є вартість проїзду в інших містах країни, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Раніше влада провела зустріч з перевізниками, на якій попередньо домовилися про зниження тарифів, де підвищення відбувалися протягом 2021 року виходячи з того, що таке підвищення не може перевищувати 15-18%.

Уже знижені тарифи на 9 маршрутах.

Раніше в Київській області подорожчав проїзд в маршрутках.

Аналітики «Слово і діло» зібрали дані про те, як з часів незалежності і до сьогодні зростала вартість проїзду у столиці та чим це обґрунтовували чиновники, а також якою є вартість проїзду в інших містах країни.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: