Суд повторно взяв під варту одного підозрюваного у викраденні Луценка і Вербицького

Читать на русском
Печерський суд Києва у неділю, 8 серпня, взяв під варту обвинуваченого у справі викрадення Юрія Вербицького та Ігоря Луценка – Сергія Мисливого.
INSIDER

Печерський суд Києва у неділю, 8 серпня, взяв під варту обвинуваченого у справі викрадення Юрія Вербицького та Ігоря Луценка – Сергія Мисливого.

Про це написала журналістка Тетяна Безрук.

Печерський суд Києва взяв обвинуваченого у справі викрадення Юрія Вербицького та Ігоря Луценка Сергія Мисливого під варту.

«Це нова підозра за ч.3 ст.27 – «організатор злочинного угрупування». Вчора Мисливий разом із іншим обвинуваченим у справі Іваном Новотним вийшли із Лук'янівського СІЗО за іншою підозрою», – зазначає Тетяна Безрук.

Роковини розстрілів на Майдані: що обіцяють політики18-20 лютого в Україні згадують тих, хто загинув у результаті розстрілів на Майдані. Ці дні стали найбільш кривавими за час Революції Гідності.

Додамо, Іван Новотний та Сергій Мисливий, яких звинувачують у викраденні і тортурах активістів Євромайдану Ігоря Луценка і Юрія Вербицького, вийшли із СІЗО. Обох обвинувачених довгий час розшукували, а затримали їх тільки в березні 2020 року. Продовжити їм запобіжний захід не змогли, адже судді Білоцерківського суду, які розглядають справу про викрадення Луценка і Вербицького, «вирішили дружно сходити у відпустку».

Нагадаємо, що суд дозволив заочне розслідування щодо експрезидента України Віктора Януковича.

Також, колишньому голові Дніпровського суду міста Києва Хімічу вручили нову підозру у справах Майдану.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: