Олімпіади-2020: Україна за годину виграла чотири медалі

Читать на русском
Україна 4 серпня на Олімпійська іграх у Токіо за годину виграла відразу чотири медалі - дві бронзи, одне срібло і перше золото.
twitter.com/Olympics

Україна в середу, 4 серпня, на Олімпійська іграх у Токіо протягом однієї години виграла відразу чотири медалі - дві «бронзи», одне «срібло» і перше «золото».

Про це повідомляється в офіційному акаунті Олімпіади-2020 в Twitter.

Які призові отримували українські медалісти на Олімпійських іграхЯкою була сума призових українських спортсменів на Олімпійських іграх – на інфографіці Слово і діло.

Так, сьогодні український борець греко-римського стилю Жан Беленюк, який виступає в категорії до 87 кг, а також депутат Верховної ради, став олімпійським чемпіоном. Він завоював першу для України золоту медаль ігор у Токіо.

Українські синхроністки Марта Федина та Анастасія Савчук стали володарками бронзових медалей Олімпійських ігор. Відзначимо, це перша олімпійська медаль в історії українського артистичного плавання.

Український борець Парвіз Насибов, який виступає у вазі до 67 кг, завоював срібну медаль Олімпіади. Насибов оновив кращий результат України в цій ваговій категорії греко-римської боротьби.

Український борець Ірина Коляденко - також призер Олімпійських Ігор у Токіо. Коляденко сьогодні здолала представницю Латвії Анастасію Григор'єву і завоювала бронзову медаль у вільній боротьбі.

Таким чином, зараз в України вже 11 медалей Ігор-2020.

Нагадаємо, «Слово і діло» раніше писало, скільки медалей завойовували українські спортсмени на Олімпійських іграх.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: