Кабмін додав критерії до оцінки ефективності голів ОДА

Читать на русском
Кабмін додав до оцінки ефективності голів обласних державних адміністрацій (ОДА) стан лікування інфарктів та інсультів в регіоні.

Кабмін додав до оцінки ефективності голів обласних державних адміністрацій (ОДА) стан лікування інфарктів та інсультів в регіоні.

Ці захворювання є основними причинами смертності та інвалідності в світі, пише пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Скільки землі було у власності голів ОДА у 2020 роціНайбільше землі у голови Хмельницької ОДА Сергія Гамалія – 14 ділянок площею 20,8 гектара.

«Рішення щодо включення показників лікування інфарктів та інсультів до ключових показників ефективності голів місцевих державних адміністрацій схвалено на засіданні уряду 4 серпня», - повідомили у відомстві.

Там відзначили, що про це йдеться в постанові «Про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 24 січня 2020 № 35».

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко в свою чергу підкреслив, що серцево-судинні захворювання - основні причини смертності та інвалідності в світі.

«За такого стану вкрай важливо вчасно викликати швидку, а швидкій - вчасно доставити пацієнта до місця надання кваліфікованої медичної допомоги», - уточнив глава МОЗ.

За його словами, правильно розроблений маршрут доставки пацієнта рятує життя, а розробка і дотримання цих маршрутів - відповідальність місцевих департаментів охорони здоров'я.

Раніше Зеленський зажадав посилити роботу у ЗСУ після кадрових перестановок.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: