В Україні можливі нові локдауни через коронавірус – депутат

Читать на русском
Зараз ситуація не настільки критична, але кінець літа і початок осені можуть ознаменуватися локальними локдаунами
Ілюстративне фотоGloballookpress

В Україні можливе введення локальних локдаунів для боротьби з поширенням коронавірусу. Це може статися в кінці літа - початку осені 2021 року.

Про це розповів народний депутат від «Слуги народу» Олександр Качура в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Все залежить від нас. Якщо ти вакцинувався, це ще не означає, що треба перестати користуватися маскою, антисептиком. Ми повинні зрозуміти, що найближчі кілька років ми можемо жити в такому режимі. Ця зараза не піде, щоб її побороти, нам всім треба дотримуватися елементарних правил поведінки - і тоді нам не треба буде ніяких локдаунів проводити», - зазначив він.

Качура додав, що зараз ситуація не настільки критична, але кінець літа і початок осені можуть ознаменуватися локальними локдаунами.

«Після того, коли ми зрозуміємо, що ситуація погіршується, тоді ми вже всі повинні вакцинуватися, отримати доступні вакцини та зробити так, щоб ця проблема взагалі пішла в минуле», - заявив Качура.

Раніше народний депутат від СН Михайло Радуцький заявив, що Україна найближчим часом буде змушена впроваджувати обмеження для невакцинованих громадян. А міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко запевнив, що Україна готова до нової хвилі коронавірусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: