КМДА готує е-форму спецперепусток на випадок нового локдауну

Читать на русском
КМДА наступного тижня оприлюднить електронну форму подачі заявок на отримання спецперепусток у громадський транспорт на випадок локдауну.
24tv.ua

У Київській міській державній адміністрації наступного тижня оприлюднять електронну форму подання заявок на отримання спецперепусток у громадський транспорт на випадок локдауну.

Про це повідомляє пресслужба КМДА 2 серпня.

Карантин в Україні: які обмеження послабили і як тепер ділитимуть на кольорові зониКарантин в Україні продовжили до кінця літа, але обмеження тепер мінімальні. Детальніше – в матеріалі.

«Місто вже зараз планує, як буде працювати громадський транспорт, якщо в столиці відбудеться стрімке поширення захворювання на коронавірус і карантинні заходи будуть посилені. Необхідно, щоб всі підприємства, які повинні працювати безперебійно, незважаючи на карантин, змогли спокійно підготуватися. А місто має забезпечити простий і чіткий алгоритм отримання спецперепусток. Починаючи з 10 серпня, коли на сайті КМДА буде оприлюднена форма подачі заявки, підприємства критичної інфраструктури зможуть залишити заявку на отримання спецперепусток для своїх працівників», - заявив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

У формі буде також описаний подальший покроковий алгоритм дій.

Додатково серед підприємств і організацій критичної інфраструктури проведуть роз'яснювальну роботу з отримання спецперепусток, додали в КМДА.

Нагадаємо, в Україні адаптивний карантин продовжили до кінця літа.

Голова МОЗ Віктор Ляшко оцінив можливість локдауну восени.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: