Різкого підвищення тарифів на електроенергію не буде – ОПУ

Читать на русском
У Зеленського заявили, що тарифи на електроенергію все ж змінять. Однак різкого підвищення ціни не буде, а для багатьох його не буде взагалі.
фото з відкритих джерел

В Україні різкого підвищення тарифів на електроенергію не буде, а для багатьох громадян його не буде взагалі.

Про це у вівторок, 3 серпня, заявив прессекретар президента України Сергій Никифоров.

Тарифи на комуналку: за яких прем'єрів ціни на ЖКП зростали швидшеПід час прем'єрства Тимошенко комуналка подорожчала на 46 відсотків, під час Азарова – на 25 відсотків.

«Різкого підвищення тарифів на електроенергію не буде. Для багатьох, його не буде взагалі. Це принципова позиція Зеленського. Є верстви населення, для яких вони і зараз завеликі. Це рішення Ради нацбезпеки і оборони», - сказав він.

За його словами, на даний момент уряд і регулятор опрацьовують питання, якими мають бути тарифи.

«До Дня Незалежності побачимо, хто і скільки повинен платити. Різкого зростання тарифів ми не побачимо», - додав Никифоров.

Нагадаємо, у липні глава НКРЕКП Валерій Тарасюк підтвердив, що тарифи на електроенергію зростуть. За його словами, влада має намір вирівняти вартість електроенергії для промисловості і населення.

Однак Кабмін на засіданні 28 липня у черговий раз відклав зміну тарифів на електроенергію для населення, зберігши до вересня діючу ціну в 1,68 гривень за кВт-годину.

А за підсумками засідання РНБО 30 липня секретар відомства Олексій Данілов заявив, що президент поставив завдання не допустити підвищення тарифів на електроенергію для населення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: