Поліція назвала дві версії смерті білоруського активіста Шишова

Читать на русском
Правоохоронці розглядають дві версії загибелі очільника Білоруського дому в Україні Віталія Шишова, котрого сьогодні знайшли повішеним у Києві. Це самогубство або навмисне вбивство.

Правоохоронці розглядають дві версії загибелі очільника Білоруського дому в Україні Віталія Шишова, якого сьогодні знайшли повішеним у Києві. Це самогубство або навмисне вбивство.

Про це на брифінгу заявив голова Національної поліції України Ігор Клименко у вівторок, 3 серпня.

«Слідчими перевіряються можливі версії злочину. Зокрема, вчинення самогубства або вчинення умисного вбивства з імітацією самогубства», - сказав він.

Клименко додав, що слідчі вивчають спосіб життя і суспільну діяльність білоруського активіста. Також, за словами голови Нацполіції, на тілі Шишова були виявлені садна, характерні для разового падіння.

«У Шишова зараз були визначені просто садна, здерта шкіра на носі. Садна також на лівому коліні і грудях, а також невеликі потертості на лівій частині верхньої губи. Це все, що є на сьогодні. Це характерно для разового падіння, як сказали експерти», - зазначив Клименко.

При цьому він підкреслив, що загиблий не звертався до поліції щодо стеження за ним.

«Таких звернень не було», - заявив Клименко.

Нагадаємо, голова Білоруського дому зник напередодні в Києві. Віталій Шишов відправився на пробіжку і не повернувся. Його знайшли повішеним у вівторок, 3 серпня, в лісосмузі неподалік від будинку, де він мешкав.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: