Опублікували фото наслідків масштабної пожежі в Запоріжжі

Читать на русском

Міський голова Володимир Буряк опублікував фото наслідків пожежі в багатоповерхівці у Запоріжжі.

Міський голова Володимир Буряк опублікував фото наслідків пожежі в багатоповерхівці у Запоріжжі.

«З будинку ще йде дим - на допомогу пожежникам виїхала вишка КП «Запоріжремсервіс», працівники якого допомагатимуть проводити розбір даху.... Збираю засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій», - повідомив мер.

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

Через пожежу вогнем знищено покрівлю та частково пошкоджено перекриття будинку на площі 450 м.кв. До гасіння залучалося 63 людини та 18 одиниць техніки, уточнили в ДСНС.

Відомо, що із помешкань були евакуйовані мешканці 34 квартир.

На базі 66-ї школи розгорнуто штаб консолідації постраждалих, а в гуртожитку педагогічного коледжу - місця для ночівлі людей.

Мер міста доручив виділити кошти з резервного фонду та розпочати відновлювальні роботи як тільки дозволять рятувальники.

Нагадаємо, у Запоріжжі в ніч на 3 серпня горів багатоквартирний будинок. На викладених в соцмережах фото і відео було видно, що полум'я охопило дах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: