У запорізькому ТРЦ вакциною Pfizer щеплюють всіх бажаючих

Читать на русском
У CITY MALL запрацював центр масової вакцинації. Робити щеплення будуть вакциною Pfizer всім бажаючим від 18 років безкоштовно.
фото з відкритих джерел

У Запоріжжі в ТРЦ «CITY MALL» відкрився центр масової вакцинації проти коронавірусу, де всі бажаючі можуть безкоштовно зробити щеплення вакциною Pfizer.

Про це повідомляє Укрінформ, із посиланням на заступника директора центру первинної медико-санітарної допомоги Наталію Гришину.

Зазначається, що у приміщенні торгівельного комплексу під центр вакцинації відвели площу в 300 квадратних метрів. Для проведення вакцинації там підготували відділи для реєстрації, медичного огляду, самого процесу вакцинації.

«Нашими бригадами організовано вакцинацію проти коронавірусу. Проводиться вакциною Pfizer. Працювати будемо у вихідні: щосуботи та щонеділі з 10:00 до 18:00. Приблизно чекаємо 350 осіб», - заявила Гришина.

При цьому, медики запевнили, що дотримуються всіх холодових режимів. Повторне щеплення робитимуть через 21 день.

Карта вакцинації: ситуація в областях України на 16 липняВ Україні з початку вакцинальної кампанії від COVID-19 вже зробили 3 899 890 щеплень. Вакцинацію здійснювали силами 720 мобільних бригад з імунізації.

Зазначимо, що Чернігів став першим містом в Україні, в якому в пунктах масової вакцинації громадяни можуть за власним бажанням зробити щеплення препаратом компанії Pfizer.

Нагадаємо, що в Україні можуть відкрити пункти вакцинації проти COVID-19 в аптеках.

Раніше ми повідомляли, що в Україні за два тижні зробили понад мільйон щеплень.

Окрім цього у МОЗ розповіли, чи буде в Україні обов'язкова вакцинація від COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: