НАБУ завершило розслідування справи судді з Дніпра

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку завершили досудове розслідування за фактом одержання неправомірної вигоди служителем Феміди.

Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили розслідування справи за підозрою судді Дніпровського районного суду Дніпропетровської області Лалі Новік в одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

«Розслідування стосовно викритої на отриманні неправомірної вигоди судді Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області завершено. 2 серпня стороні захисту відкрито матеріали для ознайомлення перед скеруванням обвинувального акта до суду», – інформує відомство.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрила суддю Новік на одержання неправомірної вигоди. За версією слідства, служителька Феміди вимагала та отримала 2500 доларів за ухвалення рішення в інтересах фізичної особи у цивільній справі.

Після цього керівництво Офісу генерального прокурора погодило повідомлення їй про підозру і судді вручили документ. Також суддю Новік відсторонили від здійснення правосуддя.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: