Стефанишина написала заяву про вихід з партії «Голос» на туалетному папері

Читать на русском

Народний депутат від партії «Голос» Ольга Стефанишина написала заяву про вихід з лав політсили.

Парламентар демонстративно зробила це на туалетному папері і виклала відповідне фото на своїй сторінці у Facebook.

«Більшість визначних угод заключаються на серветках, а така – хіба на туалетному папері. Прошу виключити мене з членів політичної партії «Голос». Більшість народних депутатів не братимуть участі у з'їзді партії Голос, який відбудеться сьогодні, та залишають партію», – написала вона.

Розкол у «Голосі»: партія планує поставити крапку в кризі на з’їздіПартія Голос планує вирішити ситуацію довкола внутрішніх конфліктів під час з'їзду у липні.

За її словами, керівництво в особі Кіри Рудик та контрольована нею політична рада «Голосу» штучно створили умови, за яких 75% партійців та місцевих депутатів не будуть представлені на з'їзді.

З'їзд формувався виходячи не з кількості партійців та депутатів, представлених у місцевих громадах, а за лояльністю до керівництва.

«Зважаючи на повне ігнорування позиції більшості членів партії та організацій, які їх представляють з боку керівництва, ми бойкотуємо даний захід та виходимо з членів партії. Для нас наразі найголовніше – це зберегти команди та людей, а не відбілювати своєю присутністю ганебні вчинки та голосування у приватних інтересах керівництва партії», – наголосила Стефанишина.

Нагадаємо, раніше аналогічні заяви написали нардепи Устінова та Юрчишин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: