Нардепи Устінова та Юрчишин вийшли з партії «Голос»

Читать на русском
Народні депутати від партії Голос Олександра Устінова та Ярослав Юрчишин написали заяви на вихід з партії.
Рубрика

Народна депутатка від партії «Голос» Олександра Устінова заявила про вихід з лав політсили.

Про це вона написала у Facebook.

«На жаль, керівництво в особі Кіри Рудик та контрольована нею політична рада «Голосу» штучно створили умови, за яких 75% партійців та місцевих депутатів не будуть представлені на зʼїзді. З'їзд формувався виходячи не з кількості партійців та депутатів, представлених у місцевих громадах, а за лояльністю до керівництва», — написала вона.

За словами Устінової, більшість народних депутатів не братимуть участі у зʼїзді партії «Голос» та покидають партію.

«Ми бойкотуємо цей захід та виходимо з членів партії. «Голосу» більше не існує як партії, за якою стояли потужні команди та осередки. Тепер це партія імені однієї людини — Кіри Рудик, яка (партія) існує виключно на папері», – додала Устінова.

Аналогічну заяву також написав народний депутат Ярослав Юрчишин. Він подякував колегам, які висували його на посаду голови партії.

«В «Голосі» керівництво партії відійшло від цих принципів майже рік тому і з цього час ситуація лише ускладнюється. Тому я виходжу з партії і не буду легітимізувати своєю участю профанацію, на яку партія перетворилася», — пояснив він свій крок.

Зазначимо, що вихід депутатів з партії не означає виходу з фракції. Устінова та Юрчишин залишаються в парламенті членами «Голосу».

Нагадаємо, раніше Рудик прокоментувала звинувачення в узурпації влади у «Голосі».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: