Україна і Білорусь завершили демаркацію сухопутного кордону

Читать на русском
Україна і Білорусь майже завершили роботи з демаркації державного кордону по всій його протяжності. Спеціальні прикордонні знаки не було встановлено.
Фото з відкритих джерел.

Україна і Білорусь майже завершили роботи з демаркації державного кордону по всій його протяжності. Спеціальні прикордонні знаки не було встановлено тільки на ділянках річок Дніпро і Сож.

Як повідомляє Держприкордонслужба, минулого тижня в Гомелі відбулося чергове засідання Спільної українсько-білоруської демаркаційної комісії. Учасники обговорили стан і перспективи виконання демаркаційних робіт.

«На зустрічі було констатовано завершення спільної роботи з винесення лінії державного кордону з карти на місцевість у зоні відчуження Чорнобильської АЕС, а також в цілому на всій протяжності державного кордону (за винятком р. Дніпро і р. Сож)».

Втекли від репресій: хто з публічних людей Білорусі виїхав з країниЗ Білорусі після погроз були змушені виїхати кілька журналістів, а також головна опонентка Олександра Лукашенка на виборах.

Нагадаємо, на початку липня Олександр Лукашенко оголосив, що прикордонні війська Республіки повністю перекрили держкордон з Україною, бо нібито «величезна кількість зброї надходить із України в Білорусь».

Українські прикордонники і МЗС заявили, що кордон не закривали.

Також стало відомо, що Литві не вистачило колючого дроту для паркану з Білоруссю.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: