Зведення ООС: нові обстріли на Донбасі, є поранені

Читать на русском
Бойовики на Донбасі обстріляли позиції українських військових 11 разів за минулу добу, 25 липня. Постраждали два воїни.
Штаб ООС(архів).

Бойовики на Донбасі обстріляли позиції українських військових 11 разів за минулу добу, 25 липня. Постраждали два воїни.

Неподалік Новозванівки російські найманці вели вогонь з озброєння БМП-1, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу Кримського ворог застосовував автоматичні станкові гранатомети.

Бойовики розміщують важку техніку в житлових районах Донбасу – ОБСЄБойовики на Донбасі розміщують важку техніку у житлових районах, йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

У районі Нью-Йорка окупанти 4 рази відкривали вогонь з мінометів 120-го, 82-го калібру і станкових протитанкових гранатометів. У напрямку Причепилівки збройні формування Російської Федерації тричі обстрілювали українські позиції по автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Також у районі Південного окупанти здійснювали обстріли зі станкових протитанкових гранатометів. Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату.

Через обстріли постраждали два українських воїни. Один військовий ЗСУ отримав осколкові поранення, другий - бойове травмування. Стан поранених - середньої тяжкості.

Сьогодні зранку бойовики тричі порушили режим припинення вогню.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: