Бойовики обстріляли приватний сектор Мар'їнки

Читать на русском
У п'ятницю, 23 липня, озброєні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.
Штаб ООС(архів).

У п'ятницю, 23 липня, озброєні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Як інформує штаб ООС, ворожий обстріл був зафіксований поблизу Опитного. Окупанти обстріляли українські позиції з мінометів 120-го калібру.

Вихід із глухого кута: як зміниться стратегія деокупації Донбасу та КримуПрезидент України їде до Німеччини та США, в Кремлі пишуть програмну статтю, а міністр МВС Арсен Аваков йде у відставку. Як ці події вплинуть на деокупацію Донбасу та Криму – у матеріалі політолога Олександра Радчука.

Також з автоматичних станкових гранатометів російсько-окупаційні війська обстріляли житловий сектор населеного пункту Мар'їнка, в результаті чого місцевий житель отримав осколкові поранення.

«Українські військові оперативно надали пораненому першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров'я постраждалого - задовільний», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в Луганській області українські військові зафіксували проліт ворожого безпілотника з перетином лінії розмежування.

Серед українських військових бойових втрат немає.

Нагадаємо, за час перемир'я на Донбасі, оголошеного майже рік тому, 27 липня, загинули 45 українських військових.

Раніше ми писали, що сторони Тристоронньої контактної групи обмінялися оновленими списками розшукуваних осіб і обговорили тему зниклих безвісти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: