Бойовики на Донбасі 5 разів порушили режим тиші – штаб ООС

Читать на русском
Обстріли зафіксували поблизу Новозванівки, Кримського, Нью-Йорка та Причепилівки. На Луганшині військові засікли безпілотник бойовиків, який перетнув лінію розмежування.
фото з відкритих джерел

Від початку поточної доби, 25 липня, бойовики на Донбасі п’ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресслужба штабу операції Об’єднаних сил у Фейсбуці.

Зазначається, що неподалік Новозванівки російські найманці вели вогонь з озброєння БМП-1, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу Кримського ворог обстріляв українські позиції з автоматичних станкових гранатометів. Біля Нью-Йорка окупанти відкрили вогонь з мінометів 82-го калібру.

У напрямку населеного пункту Причепилівка збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

На Луганшині військові засікли безпілотник бойовиків типу «Орлан-10», який перетнув лінію розмежування.

У Харкові помер військовий, важко поранений на ДонбасіСтан військового спочатку оцінювали, як дуже важкий. Попри поліпшення спочатку, пізніше військовому стало значно гірше і він помер

У штабі нагадали, що внаслідок обстрілів осколкові поранення отримав український військовий. Його госпіталізували. Стан пораненого – середньої тяжкості.

«В результаті обстрілів один військовий дістав осколкові поранення. Після надання першої медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан пораненого – середньої тяжкості», - інформують в штабі.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 24 липня, зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню. Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

Додамо, усі КПВВ відкриті для пропуску через лінію розмежування, але рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованої території України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: