Синоптики розповіли, де сьогодні в Україні пройдуть дощі

Читать на русском
Сьогодні, 25 липня, протягом дня синоптики прогнозують спекотну погода по всій Україні. Дощі можливі лише у двох областях.
Pixabay

Сьогодні, 25 липня, протягом дня синоптики прогнозують спекотну погода по всій Україні. Дощі можливі лише у двох областях.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики сьогодні прогнозують комфортну погоду.

«Без опадів, лише в Чернігівській та Сумській областях вдень місцями невеликий дощ. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с» – йдеться у повідомленні.

Температура вдень в усіх областях утримається на рівні +27-29 градусів. Тепліше буде у південних областях поблизу моря – до +28-30 градусів. Вночі у південних областях +18-20 градусів, на сході та півночі очікується +13-15. У західних та центральних областях +14-16 градусів.

У столиці сьогодні без опадів. Вдень температура прогріється до +26-28 градусів. Вночі показники термометрів опустяться до +15-17 градусів.

Також зауважують, що в Україні на початку тижня опади не прогнозуються. Лише у західних областях вдень 26 липня та протягом 27 липня – мінлива хмарність, невеликий короткочасний дощ, гроза.

Нагадаємо, 24-26 липня у східних, Волинській, Житомирській області та в Криму, 26 липня і у Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Сумській, Миколаївській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: