Рух у більшості гуманітарних коридорів заблоковано з боку ОРДЛО

Читать на русском
Усі КПВВ відкриті для пропуску через лінію розмежування, але рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованої території України.
dpsu.gov.ua

Усі КПВВ відкриті для пропуску через лінію розмежування, але рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованої території України.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Зазначають, що навпроти КПВВ «Новотроїцьке» окупанти розблоковують рух тільки для окремих громадян, двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю. У ці дні лінію розмежування в контрольному пункті перетнули 588 осіб та 81 транспортний засіб до тимчасово окупованої частини Донеччини, водночас 559 осіб та 93 транспортні засоби проїхали на підконтрольну українській владі територію.

Вихід із глухого кута: як зміниться стратегія деокупації Донбасу та КримуПрезидент України їде до Німеччини та США, в Кремлі пишуть програмну статтю, а міністр МВС Арсен Аваков йде у відставку. Як ці події вплинуть на деокупацію Донбасу та Криму – у матеріалі політолога Олександра Радчука.

З семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в «Станиці Луганській». Пасажиропотік там був динамічним та у порівнянні з минулим тижнем збільшився на 35%. Загалом за тиждень через цей дорожній коридор на тимчасово окуповану територію України пройшли 9 991 особа, а на контрольовану територію – 10 019 осіб

Крім того, через КПВВ «Новотроїцьке» проїхало 4 вантажних автомобілі з гуманітарним вантажем. Міжнародний Комітет Червоного Хреста для населення тимчасово окупованої території України доправив продуктові набори та будівельні матеріали. Загальна вага гуманітарної допомоги склала близько 75,6 тонни.

Нагадаємо, бойовики проросійських окупаційних банд який день заважають спостерігачам СММ ОБСЄ виконувати свою роботу з контролю ситуації на Донбасі. Тепер поплічники окупантів не пускають членів СММ через КПВВ і виставляють їм умови проїзду.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: