У Дніпрі затримали підозрюваних у побитті громадської активістки

Читать на русском
Поліція затримала двох мешканців Дніпропетровської області за підозрою у нападі на громадську активістку у Дніпрі.
Нацполіція

Поліція затримала двох мешканців Дніпропетровської області за підозрою у нападі на громадську активістку у Дніпрі.

Про це повідомляє глава Нацполіції Ігор Клименко у Facebook.

«Ми встановили особи причетних до злочину практично відразу. Це двоє мешканців Дніпропетровщини 36-ти та 28-ми років. Впродовж декількох днів поліцейські цілодобово стежили за їх пересуванням і в слушний момент затримали», – повідомив Клименко.

За його словами, потерпіла нападників впізнала. Найближчим часом суд обере їм запобіжні заходи. Слідчі поліції клопочуть виключно про тримання під вартою. Наразі затримані співпрацювати зі слідством відмовляються.

Чи повернулася Україна в «лихі 90-ті»: як змінився рівень злочинності з 1992 рокуЯк змінився рівень злочинності в Україні з 1992 року – кількість вбивств, грабежів, зґвалтувань.

Голова Нацполіції також підкреслив, що ефективно спрацювали оперативники, слідчі та фахівці підрозділу кримінального аналізу, тож осіб, причетних до злочину, було встановлено практично відразу.

Зазначимо, що двоє невідомих напали на активістку Наталю Ешонкулову в Дніпрі, побили її та втекли з місця злочину. Злочин стався 15 липня близько 20-ї години вечора у під’їзді будинку в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпра. З травмами голови потерпілу доправили до лікарні.

Нагадаємо, у Житомирській установі виконання покарань №8 помер ув’язнений. У нього виявили переломи ребер та ураження легень. Обласна прокуратура відкрила кримінальне провадження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: