Напад на банк у Києві: суд заарештував підозрювану

Читать на русском
Оболонський районний суд Києва заарештував на два місяці Анастасію Науменко, яка з коктейлем Молотова намагалася пограбувати відділення Укрсиббанку.
facebook.com/UA.KyivPolice

Оболонський районний суд Києва відправив під варту Анастасію Науменко, яку підозрюють у пограбуванні банку з «коктейлем Молотова» і захопленні заручника.

Засідання суду відбулося сьогодні, 22 липня.

Чи повернулася Україна в «лихі 90-ті»: як змінився рівень злочинності з 1992 рокуЯк змінився рівень злочинності в Україні з 1992 року – кількість вбивств, грабежів, зґвалтувань.

Суд підтримав клопотання сторони звинувачення і відправив підозрювану під варту на 60 днів. До СІЗО вона вирушила відразу після засідання суду.

«Обрати підозрюваній Науменко Анастасії запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Термін утримання під вартою Науменко до 18 вересня 2021 року», - сказала суддя.

Нагадаємо, інцидент стався 20 липня у Києві. До відділення «Укрсиббанку» увійшла жінка, кинула «коктейль Молотова» і, погрожуючи зброєю, забрала гроші у касирів. Однак на виході з будівлі її затримали силовики.

Київська міська прокуратура повідомляла, що попередньо її дії органом слідства кваліфіковані за трьома статтями Кримінального кодексу України - розбійний напад (ч. 3 ст. 187), захоплення заручника (ч. 1 ст. 147) і умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу (ч.2 ст. 194).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: