Український експорт нафтопродуктів за півроку збільшився в 1,8 раза

Читать на русском
Експорт продуктів нафтопереробки з України в січні-червні 2021 року збільшився в 1,8 раза – до 203 тис. т, у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року.
Reuters

Експорт продуктів нафтопереробки з України в січні-червні 2021 року збільшився в 1,8 раза – до 203 тис. т, у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року.

Про це повідомляє enkorr.

За даними групи, в січні-червні на зовнішні ринки було відправлено 126,1 тис. т мазуту. З цього обсягу 114,7 тис. т припало на ресурс Кременчуцького НПЗ і 11,4 тис. т - на поставки державної «Укргазвидобування».

Відзначається, що при цьому за підсумком червня на зовнішні ринки було відправлено 34,5 тис. т, що в три рази більше показника червня-2020.

Держрегулювання цін на бензин і дизпальне: з'ясовуємо, що сталосяЧому Кабмін ввів держрегулювання цін на бензин і дизель і як відреагували АЗС – на інфографіці.

Нагадаємо, з серпня країни ОПЕК+ нарощуватимуть видобуток на 400 тис. б / д в місяць до повного згортання скорочень.

Раніше в Офісі президента Володимира Зеленського анонсували боротьбу з нелегальним ринком нафтопродуктів. 14 травня Кабінет Міністрів ухвалив постанову, якою запроваджується граничний рівень торговельної надбавки до середньої ціни дизельного пального (7 грн/літр) і бензину (5 грн/літр). Такий крок був здійснений з метою запобігання необґрунтованому зростанню цін на пальне у роздрібних мережах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: