Зведення ООС: бойовики 7 разів порушили режим тиші

Читать на русском
Протягом 24 липня на Донбасі зафіксовано сім порушень режиму тиші. Зокрема, мінометні обстріли та проліт безпілотника.
MinistryofDefence.UA

Протягом 24 липня на Донбасі зафіксовано сім порушень режиму тиші. Зокрема, мінометні обстріли та проліт безпілотника.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

Зазначають, що в районі Новоолександрівки і Золотого-4 противник застосував протитанкові ракетні комплекси. А поблизу Водяного використовували міномети 120-го калібру.

Також в районі Південного і Широкиного бойовики обстріляли українські позиції зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. А біля Авдіївки – з мінометів 82-го калібру.

Червень в ООС: режим припинення вогню порушили понад 200 разівУ зоні проведення ООС в червні було 205 порушень режиму припинення вогню. Загинули двоє військових, 8 були поранені.

Крім того, в Луганській області зафіксували проліт безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування. На обстріли українські захисники відкривали вогонь.

Бойових втрат в результаті ворожого вогню серед українських військових немає.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 23 липня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню.

Додамо, усі КПВВ відкриті для пропуску через лінію розмежування, але рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованої території України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: