Нідерланди відкрилися для українських туристів

Читать на русском
Нідерланди дозволили з 22 липня в'їзд до країни українцям без карантину, проте з сертифікатом про вакцинацію від коронавірусу.
фото Shutterstock

Влада Нідерландів дозволила з 22 липня в'їзд до країни українцям без карантину, проте з сертифікатом про вакцинацію від коронавірусу.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Twitter.

Туризм-2021: які країни відкрили кордони для українців у липніКілька європейських країн відкрили свої кордони для вакцинованих українців. Детальніше – в матеріалі.

«Нідерланди відкриваються для українців з 09:00 22 липня згідно з рекомендацією Ради ЄС», - написав він.

Міністр додав, що країна відновлює вільне пересування цього літа.

Для тимчасового в'їзду в Нідерланди громадянам України необхідно мати біометричний паспорт і сертифікат про COVID-вакцинацію. Якщо у мандрівника немає сертифіката про щеплення, негативний тест або документ про перенесену коронавірусну інфекцію є обов'язковими.

Нідерланди приймають документи, видані в рамках Європейського цифрового сертифікату COVID (DCC) і інших сертифікатів щеплень від COVID-19 (виданих компетентними органами третьої країни).

У сертифікаті про щеплення повинно бути вказано, що мандрівник був повністю щеплений, тобто отримав дві дози вакцини або йому зробили один укол препарату або йому потрібно третя доза.

Нагадаємо, на цьому тижні для українських туристів відкрилися Литва, Латвія, а також Словаччина.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: