Загрози для населення через аварію на «Рівнеазоті» немає – пресслужба заводу

Читать на русском
Після аварії на заводі Рівнеазот показники якості повітря залишилися у нормі. Для жителів і екології загрози немає, заявили на підприємстві.
скріншот з відео

Після аварії на заводі «Рівнеазот» показники якості повітря залишилися у нормі. Для місцевих жителів ніякої загрози немає.

Про це заявили у пресслужбі заводу «Рівнеазот».

У Рівненській області на хімічному підприємстві стався вибухНа хімічному підприємстві Колор. С.І.М у селі Клевань Рівненської області стався вибух. У будівлі почалася пожежа через електричне замикання.

На підприємстві уточнили, що в результаті аварії стався викид нітрозних газів. Однак він поширився тільки по території заводу. Наслідки викиду працівники «Рівнеазоту» ліквідували власними силами.

«На поточний момент показники якості повітря знаходяться в межах допустимих норм. Ніякої загрози навколишньому середовищу та населенню немає», - відзначили в прес-службі.

Також повідомляється, що зараз завод продовжує працювати у штатному режимі. Ситуація не вплинула на роботу виробничих цехів.

Нагадаємо, на заводі «Рівнеазот» у вівторок, 20 липня, сталася аварія - розгерметизувалася труба в цеху виробництва азотної кислоти. У повітря піднялася величезна помаранчеве хмара окису азоту.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: