В СБУ відреагували на неявку Шойгу для вручення підозри

Читать на русском
Неявка міністра оборони РФ Сергія Шойгу для вручення письмової підозри створює передумови для суду, щоб розглянути його примусовий привід.
фото Міноборони РФ

Неявка міністра оборони РФ Сергія Шойгу для вручення письмової підозри створює передумови для суду, щоб розглянути клопотання слідчих СБУ про його затримання з метою приводу для обрання запобіжного заходу без нього.

Про це повідомив представник Служби безпеки України Артем Дехтяренко, передає УНН.

Анексія Криму: Офіс генпрокурора повідомив про підозру раднику ШойгуРаднику міністра оборони РФ повідомили про підозру за фактом блокування військової частини Військово-морських сил ЗСУ під час окупації Криму.

«Неявка міністра оборони РФ Сергія Шойгу до СБУ створює передумови для суду, щоб розглянути клопотання слідчих СБУ без його участі. А саме - клопотання про затримання підозрюваного з метою приводу для обрання запобіжного заходу», - заявив Дехтяренко.

Він пояснив, що публікація повістки про виклик до СБУ на офіційному сайті - процесуальний крок, необхідний для залучення підозрюваних до відповідальності.

В СБУ також нагадали, що у 2014 році СБУ оголосила Сергія Шойгу в розшук, але зараз завершився термін дії попередньої постанови суду на затримання Шойгу.

Нагадаємо, минулої неділі, 18 липня, СБУ викликала міністра оборони РФ Сергія Шойгу для вручення письмової підозри у створенні непередбачених законом воєнізованих збройних формувань, що призвело до загибелі людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: