Печерський суд дозволив затримання міністра оборони РФ Шойгу

Читать на русском
Печерський суд задовольнив клопотання головної військової прокуратури, дозволивши затримати Шойгу з метою його участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Міністр оборони РФ Сергій Шойгу

Печерський районний суд Києва дозволив затримати міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

Про це йдеться у відповідному рішенні суду, передає «Слово і Діло».

«Клопотання заступника начальника слідчого відділу управління з розслідування злочинів проти основ національної безпеки України та Головної військової прокуратури ГПУ Ткаченка А. М., погоджене прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням Головної військової прокуратури Криніним І. А., про дозвіл на затримання підозрюваного з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою – задовольнити», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що суд надає дозвіл органу досудового розслідування на затримання підозрюваного з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Постанова втрачає законну силу 26 лютого 2017 року або до цієї дати з моменту приводу підозрюваного або відкликання ухвали прокурором. Ухвала оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, 22 серпня Генеральна прокуратура повідомила про підозру 18 представникам влади Росії за розв'язання війни проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: