Зарплати в регіонах: скільки в червні заробили глави обладміністрацій

Читать на русском

За останній місяць президент, як і обіцяли в ОПУ, знову змінив кілька глав обласних адміністрацій. В кінці червня Володимир Зеленський призначив Дмитра Живицького головою Сумської ОДА, а тиждень тому Світлана Онищук очолила Івано-Франківську ОДА. «Слово і діло» традиційно пропонує подивитися, скільки глави обладміністрацій заробили в червні.

Найвища зарплата в червні була у голови Херсонської ОДА Сергія Козиря – 123 тис. 207 грн. Чиновнику, крім окладу, виплатили також матеріальну допомогу (майже 58 тис. грн) і відпускні.

На другому місці Сергій Гайдай з Луганської ОДА, який отримав 102 тис. 751 грн. Вже звільнений з Сумської обладміністрації Василь Хома заробив 74 тис. 920 грн.

Керівники Миколаївської обласної адміністрації Віталій Кім в червні заробив 60 тис. 365 грн, Айна Тимчук з Харківської ОДА – 58 тис. 479 грн. Більшість інших голів ОДА отримали в межах 50-57 тис. грн.

Менше за всіх в червні заробила Анна Коваленко, яка очолює Чернігівську обладміністрацію – 47 тис. 288 грн.

Нагадаємо, на наших інфографіках можна подивитися, скільки глави обладміністрацій заробили в січні, лютому, березні, квітні й травні.

Також «Слово і діло» порахувало, скільки землі було у власності глав обладміністрацій в 2020 році.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: